Foodtruck i København

Står du og skal holde et stort arrangement? Og vil du imponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes frisk fisk og skaldyr over disken i sand streetfood style? Så har Hooked en løsning til dig.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3200 kr.

Få besøg af vores Foodtruck

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i to fiskerestauranter. Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os. Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet. 

Har du et event i København eller på Sjælland?

Uanset om du skal holde stor fødselsdag, planlægge et firmaevent, holde konfirmation eller bryllup i København, kan du skabe en hyggelig atmosfære med den marineblå foodtruck. Den bliver et lille samlingspunkt, hvor gæsterne kan stå og falde i snak, mens de venter på deres Lobster Roll eller Fish and Chips. Få besøg af vores foodtruck midt i haven, eller hvor end du har brug for os – både i København og på resten af Sjælland.

Lej Hooked foodtruck

Har du fået lyst til at leje vores foodtruck til et af dine kommende events i København eller et andet sted på Sjælland? Så kan du leje foodtrucken ved at kontakte os på følgende via nedenstående kontaktformular eller ringe til os på: +45 12 97 88. Her har du også mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til foodtrucken, maden eller andet praktisk.

Hør mere om mulighederne med Foodtrucken

Ønsker du at høre mere om vores mulgihederne med vores Foodtruck?
Skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig og din begivenhed. Du kan også se billeder af vores foodtruck på Facebook eller Instagram.

Kig forbi

Nørrebro
+45 30 70 59 22

Kødbyen
+45 30 70 89 23

Office / Catering
+45 25 21 97 88

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤