Foodtruck i København

Står du og skal holde et stort arrangement? Og vil du imponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes frisk fisk og skaldyr over disken i sand streetfood style?

Så har Hooked en løsning til dig.

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud for et besøg af vores foodtruck.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at leje vores foodtruck til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Få besøg af vores foodtruck

Midt i Københavns gader blev den marineblå foodtruck i 2017 begyndelsen på hele vores fiskeeventyr, som i dag også har resulteret i to fiskerestauranter. Derfor har foodtrucken en helt særlig betydning for os. Hver sommer kører vi land og rige rundt til festivaler, events og andre begivenheder. Selv når dagene bliver kortere og nætterne længere, tøffer vi afsted til firmafester, bryllupper og meget andet.

Noget for enhver smag

Pakke 1: 120,- pr. kuvert ex. moms

Green salad

Tempura rejer m. chipotle og sesam

Fish & Chips

Pakke 2: 150,- pr. kuvert ex. moms

Mac & Cheese Croquettes

Tempura rejer m. chipotle og sesam

Green Salad

Lobster Rolls

Pakke 3: 200,- pr. kuvert ex. moms

Tempura rejer m. chipotle og sesam

Green Salad

Lobster Rolls

1 main: Vælg ml. Hooked Burger,

Salmon Burger eller Fish & Chips.

Har du et event i København eller på Sjælland?

Uanset om du skal holde stor fødselsdag, planlægge et firmaevent, holde konfirmation eller bryllup i København, kan du skabe en hyggelig atmosfære med den marineblå foodtruck. Den bliver et lille samlingspunkt, hvor gæsterne kan stå og falde i snak, mens de venter på deres Lobster Roll eller Fish and Chips. Få besøg af vores foodtruck midt i haven, eller hvor end du har brug for os – både i København og på resten af Sjælland.

Et socialt indspark

Fra vores elskede foodtruck ryger der lobster rolls, burgers og andet lækkert fra vores appetitvækkende menu over disken. Foodtrucken er et sjovt alternativ til de mere traditionelle valg, når der skal være fest eller til en anden særlig begivenhed. En foodtruck er et socialt indspark til alle slags fester. Folk samler sig omkring trucken, hvor man kan få sig en sludder, alt imens man nyder vores lækre street food. Selvom restaurantens store køkken er skiftet ud med det mindre i vores truck, går vi ikke ned på de gode råvarer. Fra den friskfanget fisk til de friske håndplukkede urter. Du kan derfor forvente den højeste kvalitet og den bedste smag.

Lej Hooked foodtruck

Har du fået lyst til at leje vores foodtruck til et af dine kommende events i København eller et andet sted på Sjælland? Så kan du leje foodtrucken ved at kontakte os på følgende via nedenstående kontaktformular eller ringe til os på: +45 25 12 97 88. Her har du også mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til foodtrucken, maden eller andet praktisk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.