Catering København

Vi tilbyder catering og udlejning af vores foodtruck, uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Catering tilbydes til arrangementer med min. 50 personer. Service fee på 3.200 kr. ex. moms

Få et tilbud

Send os en forespørgsel og få et tilbud på catering fra Hooked.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder catering til arrangementer med min. 50 personer, og at der tillægges et service fee på 3.200 kr. ex. moms.

Læs om vores catering

Hooked leverer også catering i København og omegn. Du finder ikke kun den gode service og vores sprøde Fish & Chips i butikkerne, du kan få den leveret lige til døren med vores catering i København. Få mad ud af huset til bl.a.: fødselsdag, bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt andet. Lad os stå for maden, så kan du fokusere på andre dele af festplanlægningen. Vi leverer til hele København og Sjælland. Vi har skræddersyet vores cateringmenu, sådan at du helt selv kan vælge den pakke, som passer til lige netop dit arrangement.

Få et tilbud

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på catering til arrangementet. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.