Catering København

Vi tilbyder catering og udlejning af vores foodtruck, uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Catering tilbydes til arrangementer med min. 60 personer. Service fee på 2500 kr.

Læs om vores catering

Hooked leverer også catering i København og omegn. Du finder ikke kun den gode service og vores sprøde Fish & Chips i butikkerne, du kan få den leveret lige til døren med vores catering i København. Få mad ud af huset til bl.a.: fødselsdag, bryllup, firmaarrangement, konfirmation eller noget helt andet. Lad os stå for maden, så kan du fokusere på andre dele af festplanlægningen. Vi leverer til hele København og Sjælland. Vi har skræddersyet vores cateringmenu, sådan at du helt selv kan vælge den pakke, som passer til lige netop dit arrangement.

Pakke 1: 120.- pr. kuvert ex. moms

Green salad
Tempurarejer m. chipotle og sesam
 Fish & Chips

Pakke 2: 150.- pr. kuvert ex. moms

Mac & Cheese Croquettes
Tempura Rejer m. chipotle og sesam
Green Salad
Lobster Rolls

Pakke 3: 200.- pr. kuvert ex. moms

Tempura Rejer m. chipotle og sesam
Green Salad
Lobster Rolls
1 main: Vælg mellem Hooked Burger,
    Salmon Burger eller Fish & Chips.

Uanset dit arrangement, så hører vi meget gerne fra jer ift. at komme med et tilbud på catering til arrangementet. Mulighederne er mange, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte det, der passer til netop jeres ønsker.

Udvalget i vores catering består af fisk og skaldyr fra menukortet, og vi har sammensat en række pakker, som passer perfekt til både større og mindre selskaber.

Hør mere om mulighederne

Ønsker du at høre mere om vores muligheder?
Skriv til os via nedenstående mail, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig og dit event. Du kan også se billeder af vores foodtruck på Facebook.

Kig forbi

Nørrebro
+45 30 70 59 22

Kødbyen
+45 30 70 89 23

Office / Catering
+45 25 12 97 88

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

© All rights reserved

Hooked Aps ❤