Den bedste restaurant i Roskilde

Når sulten kryber ind og udsigten til en lækker middag eller frokost i Roskilde synes lidt for uoverskuelig, så kan det være en god ide at søge hjælp til, hvordan og hvor man finde den bedste restaurant i Roskilde.

Hos Hooked serverer vi lækker, frisk fisk på forskellige måder, der både har inspiration fra det amerikanske, såvel som fra de asiatiske køkkener. Dog har vi endnu ingen restaurant i Roskilde, og derfor kan vi heller ikke kalde os for den bedste restaurant i Roskilde.

Af samme årsag mener vi, at det kun er god stil lige at give et vink til, hvor man ellers kan gå hen, når man skal have leg med smagsløgene, og derfor har vi lavet en liste over nogle restauranter, der kunne være eksempler på den bedste restaurant i Roskilde.

Restaurant Raadhuskælderen

Hos Raadhuskælderen serveres der både brunch, frokost og aftensmad, der kan nydes i selskab med familien eller venner.

Menukortet er spækket med klassikere, herunder en lang række af udskæringer fra okse, der kan tilberedes efter dit ønske, lækre desserter, lette retter, og naturligvis også smørrebrød i dagstimerne. Kort sagt, er der noget for enhver smag.

Adresse: Fondens Bro 3, 4000 Roskilde

Se mere til Restaurant Raadhuskælderen på deres instagram, hvor de jævnligt deler inspirationsbilleder af deres lækre retter.

Restaurant Vigen

Skal du forkæle din husbond eller hustru med en lækker 6-retters eller 4-retters menu med vinmenu og god stemning i skønne omgivelser og med suveræn betjening, så ville et middag på Restaurant Vigen i Roskilde ikke være så ringe et valg.

Her finder du nemlig masser af retter med inspiration i Roskilde Fjords kolde vand med et tvist af de bedste råvarer i form af lækkert oksekød og friske grøntsager. Med andre ord, er det ikke noget, du vil gå glip af, så book et bord i dag.

Adresse: Baunehøjvej 5, 4000 Roskilde

På Instagram kan du få mundvandet til at flyde med æstetiske billeder af menukortets indhold.

Restaurant Mumm

Hos Restaurant Mumm finder du en stor passion for både gastronomi og vin, der smitter af på de retter og vine, der serveres her. Derfor har menuen også udgangspunkt i de bedste retter og smage fra alverdens lande, naturligvist med et nyt og moderne præg fra de nordiske lande.

Har du mod på at blive overrasket på bedste vis, så kan en 4-retters eller 6-retters menu på kokkens valg være en fantastisk måde at få nye og gode smagsoplevelser på. Og hvem ved? Måske finder du den bedste restaurant i Roskilde.

Adresse: Karen Olsdatters Stræde 9, 4000 Roskilde

Vil du se mere til, hvad Restaurant Mumm har at tilbyde? Så følg med på deres Instragram.

Find den bedste restaurant i Roskilde

Ovenstående er nogle af de bedste restauranter i Roskilde, og derfor anbefaler vi dem naturligvis også, hvis du skulle befinde dig i området. Du kan til enhver tid også komme forbi én af vores restauranter i København og omegn og få en smagsoplevelse, du sent vil glemme.