Bedste restaurant Bornholm

På den skønne klippeø i Østersøen, som også ofte bliver omtalt som “Solskinsøen”. Er der her massere at byde på, når det kommer til mad og drikke. Der findes nemlig her et væld af specialiteter, der ofte er dyrket og produceret af lokale på øen.

Derfor kan det også være svært at vide, hvor man skal tage hen, hvis man skal finde den bedste restaurant på Bornholm med de lækreste og mest velsmagende delikatesser.

Af gode grunde, er Bornholm et sted, hvor du kan mæske dig i frisk fisk, da øen naturligvis tager sin geografiske placering til sig med fordel. Der bliver nemlig hevet fisk op af Østersøen året rundt, som bliver solgt til de lokale restauranter. Og det kan vi jo lide at høre.

Hos Hooked gør vi os ligeledes i frisk fisk, og vi går meget op i, at fisken er både velsmagende og indbydende at se på. Dog har vi ingen restaurant på Bornholm, og af samme grund kan vi heller ikke, erklære os for at være den bedste netop her. Derfor har vi lavet en oversigt over de bedste og mest anbefalingsværdige spisesteder på Bornholm.

 

Restaurant Det Røde Pakhus

På Det Røde Pakhus finder du skønne retter, der både kan nydes til frokost og til aften, som er baseret på sæsonvarer og med fokus på, at gæsten skal have en madoplevelse “lidt udover det sædvanlige”.

Derfor kan du også være sikker på et lækkert måltid, som tager højde for, samt drager fordel af de lokale og sæsonbaserede specialiteter fra øen.

Adresse: Snellemark 30, 3700 Rønne

Du kan se meget mere til Det Røde Pakhus og deres smagfulde retter på deres instagram profil.

Restaurant Le Port

Hos Restaurant Le Port i Vang på Bornholm finder du én af de skønneste udsigter over den glimtende Østersø, som du kan nyde, mens du indtager et skønt måltid på restaurantens arealer.

Le Port tilbereder lækre og æstetisk smukke retter med inspiration fra det franske, men med rødderne plantet solidt i den bornholmske jord, hvor råvarerne også kommer fra. Derfor er du sikret et kvalitetssikret og skønt måltid, der både vil give dine smagsløg og dine øje en kærlig omfavnelse.

Adresse: Van 81, Vang, 3790 Hasle

På Restaurant Le Ports egen instagram profil kan du se mere til, hvad der bliver serveret, og hvor du kan nyde denne servering henne.

Kadeau Bornholm

Er du fra København, eller har du blot øjne og øre åbne, så har du helt sikker hørt om Kadeau før. Restauranten er nemlig også at finde i København, dog finder du på Bornholm den bedste af de to, og den originale restaurant.

Hos Kadeau Bornholm har du nemlig den skønne ferie stemning, de smukke omgivelser, og naturligvis også den høje kvalitet af de Michelin Stjerne-belønnede retter. Maden er baseret på de bedste bornholmske specialiteter, og råvarerne er trukket direkte op af Bornholms jord. Du vil bestemt ikke fortryde et besøg her.

Adresse: Baunevej 18, 3720 Aakirkeby

På Instagram kan du se meget mere til Kadeau.

Inspiration til den bedste restaurant på Bornholm

Vi håber at ovenstående har givet dig inspiration og mod på finde den bedste restaurant på Bornholm. Vi har i hvert fald givet nogle bud og nogle ledetråde til, hvor de findes.

Indtil din ferie eller dit ophold på Bornholm er du altid velkommen til at tage et smut forbi os, i én af vores mange restauranter i København, hvis du vil have frisk fisk som på Bornholm.

Hookeds fiskeopskriftsunivers

Vi har samlet en masse opskrifter, hvor hovedingrediensen er fisk og skaldyr. Se fx følgende opskrifter, og lav dem i dit køkken; varmrøget laks opskrift, laks opskrift, laskeroulade opskrift, stegte sild opskrift, fiskeburger opskrift, karrysild opskrift, lakselasagne opskrift, mørksej opskrift, poké bowl opskrift, rødspættefilet opskrift, kulmule opskrift, fiskefrikadeller opskrift og torsk i ovn opskrift. Hvis ikke du har mod på at stå og lave mad i dit køkken, kan du altid besøge en af vores restauranter. Se alle vores fiskeopskrifter her.