Den bedste restaurant i København?

Alverdens køkkener har masser at byde på, og herunder har mange af dem fisk med i de traditionelle og lækre retter, hvad end dette er det italienske, det japanske, det franske eller det danske køkken.

Derfor er der også massere af lækre fiskeretter at finde på menukortet hos Hooked, der på vores restauranter rundt omkring i København, serverer et udpluk af nogle af de bedste retter.

Man kan så spørge sig selv, om det er den bedste italienske restaurant i København, som man skal lede på, for at finde de bedste retter med fisk, eller om man bare skal svinge forbi Hooked og få serveret fænomenal mad, der emmer af international charme.

Vi tænker naturligvis, at du skal komme forbi os og få en bid af det bedste, som verden har at tilbyde, når det kommer til en restaurant, der både tilbyder fisk og skaldyr i København.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

foodtruck prisen

Bedre end den bedste italienske restaurant i København

Der er ingen tvivl om, at en lækker pastaret med fisk og skaldyr kan noget, men intet slår en Pokebowl med frisk tun eller laks, eller den klassiske britiske Fish & Chips med sauce tartar og ærte/mynte dip.

Vi har et stort udvalg i både mains, snacks, kids menu, og hvis man er rigtig sulten, så kan man få en bid af lidt af det hele med en Hooked Feast i en af vores restauranter i København.

Du kan se alle de bedste og lækre retter, vi har at tilbyde i vores restaurant i København på vores menukort. Der er noget for enhver smag, både til store og små, unge som gamle, dem, der elsker det italienske køkken, og dem, der bare ikke kan stå for Asiens fristelser i København.

Drop det italienske og franske, prøv den bedste restaurant i København

Uden at prale, så kan vi godt sige, at Hooked flere gange er blevet kåret til den bedste restaurant i København, og på den måde slår vi både de italienske, franske, såvel som de spanske restauranter, der findes rundt omkring i København og omegn.

Derfor er et besøg på én af vores restauranter i København også det hele værd. Her får du den bedste service, den bedste mad med lækker frisk fisk i form af både pokebowls, burgere, lobster rolls og meget mere.
Så drop den italienske pasta og pizza og den japanske sushi – vi har lidt fra hele verden, så der er helt sikkert noget til din smag hos Hooked.

Befinder du dig i stedet i Aarhus eller Aalborg, kan du læse om de bedste restauranter her.

Velkommen til vores spisested på Frederiksberg
besøg restaurant Frederiksberg til frokost

Der er en Hooked restaurant at finde i hele København

Du kan finde vores restauranter i blandt andet Carlsberg Byen og på Frederiksberg. Er du ikke humør til en sit-in i restauranten, så serverer vi også gerne den bedste take away i København, så du kan tage det med hjem og nyde.

Du kan se mere til vores univers på vores Facebook og Instagram, hvor vi poster om nyheder, tilbud og billeder af vores bedste retter fra restauranterne i København.

Hooked Fiskerestaurant