Bedømt af elektriker

Der kommer mange forskellige mennesker ind forbi vores restauranter. Flere med forskellige arbejdsbaggrunde. Både læger, lærere, murere, elektriker og andre fagfolk besøger ofte vores restauranter.

I sidste uge kom en af vores venner fra Lumida på besøg, som har bedømt vores mad.

Om vores mad siger han følgende:

“Jeg var på besøg hos Hooked i sidste uge, da jeg kørte hjemad fra en elektriker København opgave, og prøvede lidt af de forskellige ting som der var på menukortet. Man havde lyst til at bestille det hele, men jeg beherskede mig og købte kun de retter som jeg bedst kan lide derfra. En American Lobster Roll samt en Hooked Burger, som smagte himmelsk. Blandingen mellem Brioche bollen, hummeren, de crispy løg samt chieves og mayoen er virkelig en god kombination, som Hooked formår at kombinere på sådan en måde at man har lyst til at spise der hver aften.

Burgeren med Fried Pollock havde også en rigtig fint smag!

Næste gang jeg besøger Hooked, skal jeg prøve deres Hooked Feast, så jeg kan spise alt hvad jeg har lyst til.”

Vi siger mange tak for den gode bedømmelse af vores samarbejdspartner Lumida.

Vores catering er fx blevet anbefalet i denne guide: catering København.