All you can eat and drink København - bliv mæt hos Hooked

Når du har den store sult, den store tørst, eller du bare er i hyggeligt selskab, hvor intet skal mangle, så kan all you can eat and drink være det helt rette valg, så maden bliver ved med at komme og drinks bliver ved med at flyde.

Dette kan du naturligvis også få hos Hooked.

Besøg os

Klik på linket nedenfor for at se vores forskellige restauranter, find den aktuelle menu og book bord eller bestil take away. Vi glæder os til at se dig.

All you can eat and drink, som du kender det

Du kender nok allerede all you can eat and drink fra andre restauranter og spisesteder i København. Der findes forskellige steder, der tilbyder buffet og all you can eat, hvor du enten selv henter maden i en buffet, eller hvor du krydser af på en seddel og får serveret netop det, du ønsker, indtil du ikke kan spise mere.

Nogle restauranter og spisesteder har taget samme princip med maden og gjort det samme med drikkevarer. Her får man all you can drink, hvor du kan drikke så mange øl, drinks, vin, sodavand eller andet, som du kan, inden for en præciseret tidsperiode.

Hooked har forsøgt at tage de samme principper under sine vinger og lavet vores helt egen all you can eat and drink, så du også kan få frisk, saftig fisk, sprøde fritter, drinks, vin og meget mere i lange baner, mens alt du skal fokusere på er at nyde dit selskab og maden på én af vores restauranter i København.

Hooked Feast og All you can drink i København

Hos Hooked har vi lavet all you can eat and drink som to separate ting. Vi har vores Hooked Feast, hvor du får serveret et udvalg af vores populære retter, som du kan nyde i vores restauranter i København, lidt ligesom tapas, og så har vi All you can drink, der indebærer forskellige typer drikkevarer.

Det ene udelukker ikke det andet, men du er heller ikke forpligtet til at vælge begge dele, men kan sagtens vælge kun at få dig et Hooked Feast, i København, hvor du og dit selskab får lov til at smage på et udvalg af vores skønne retter.

Når du vælger et Hooked Feast, vil du få serveret en valgfri Lobster roll samt alle vores lækre snacks. Her kan du vælge mellem den asiatiske Lobster roll med sukkerærter, sprøde rischips og asiatisk hummermayo, eller du kan vælge den amerikanske Lobster roll med friterede løgringe, frisk citron, purløg og lækker mayo på toppen. Vores udvalg af snacks består blandt andet af vores vinegar fries, tempura rejer, blandet salat og meget mere.

Ved All you can drink vil der blive serveret rigelige mængder af drikkevarer, både med og uden alkohol, alt efter din smag og dit behov. Du kan blandt andet vælge mellem vores skønne cocktails Københavnerstang og Grapefruit Spritz, forskellige typer vin og øl, eller sodavand til at slukke selv den største tørst.

fiskeretter venner

Tag vennerne med til all you can eat and drink i København

Du kan med fordel invitere alle dine venner, din familie eller andre, du holder af, med en tur på én af Hookeds mange restauranter i København, hvor I kan blive forkælet og blive mætte, mens I hygger jer. Vælg derfor vores all you can eat and drink.

Vi vil sørge for lækker mad, gode og kolde drikkevarer, hyggelige omgivelser og meget mere. I skal blot læne jer tilbage og slappe af, så klarer vi resten.

Det er værd at notere sig, at når du vælger all you can eat and drink, så skal alle ved bordet vælge det samme. Dette gælder både Hooked Feast og All you can drink.

Vi håber på at se dig, og dem du holder af, til en gang all you can eat and drink hos Hooked i København. Indtil da kan du følge med på vores sociale medier, Facebook og Instagram, for at se mere til vores lækre retter.

 

Ønsker du at lave nogle fantastiske fiskeretter derhjemme.

-> Lakseroulade opskrift

-> Stegte sild

Hooked Fiskerestaurant