Dennis-Frandsen-0211

En skøn firmaaften

Forleden havde vi en skøn firmaaften, da vi samlede personalet og drog på jagt efter et hyggeligt spisested, der skulle servere mad i en lidt anden boldgade end vores eget køkken, da vi ville prøve noget anderledes. 

Vi endte med at smage en bid af Thailand, når vi besøgte Wokshops thairestaurant i København. Restauranten var indrettet meget stilrent og med et twist af Thailand. Der blev bestilt en række forskellige retter, som omdannede bordet til en palet af farver og dufte. Her var der ikke noget at sætte fingeren på, da den lækre eksotiske mad samt betjeningen var helt i top.

Vil man gerne prøve autentisk thaimad uden at skulle hoppe på flyet og tage den lange tur til Thailand, så kan man også blot besøge Wokshop, der med sine rigtige thaikokke er klar til at servere lækre originale retter.

Kig forbi

Nørrebro
+45 30 70 59 22

Kødbyen
+45 30 70 89 23

Office / Catering
+45 25 21 97 88

Åbningstider

Man – Søn: 12:00-22:00